15 nevšedních tipů na dárky pro muže i ženy - PECKA-DARKY.CZ

15 nevšedních tipů na dárky pro muže i ženy

Jsou chvíle, kdy bychom za tip na dárek, který není tuctový a hlavně potěší, dali cokoliv. Je to taková klasická situace, blíží se narozeniny táty, svatba kamaráda nebo dokonce Vánoce a v tu chvíli naše fantazie naprosto selhává. Sepsali jsme proto pro vás pár zajímavých tipů na dárky pro muže i ženy. A přihodili jsme i několik univerzálních tipů na vánoční dárky a nějakou tu drobnost, kterou zabodujete u kamarádů.

Tipy na dárky pro muže

Pokud máte doma sportovce nebo modeláře, máte vyhráno. Vždy se dá něco vymyslet a tipy na dárky nejsou potřeba. Je ale spousta mužů, kteří žijí prací, na kolo sednou maximálně jednou za čas o víkendu a sportují nejraději z gauče. Těm se pak dárky velmi špatně vymýšlejí. Následují pak hodiny přemýšlení, co koupit, nebo hůř, bezcílné bloumání obchody. Dá se s tím něco udělat?

Chce to trochu víc zmapovat jeho oblíbené činnosti. A vůbec to nemusí být hned koníček. Rád vaří? Skvělým tipem na dárek pro muže, který se nebojí vstoupit do kuchyně, jsou Pecka nože v krásné dárkové krabici. Pro nadšeného domácího kutila, ale i kutila z donucení, může být zajímavým a užitečným dárkem univerzální klíč, který si poradí s každým šroubem. Perfektní vychytávka, se kterou rozhodně uspějete.

Ukázka univerzálního klíče

 


klíč

 

 

Univerzálnímu klíči neodolá nestandardní

matička ani šroub s okem na  zavěšení.

 

 

 

 

S univerzálním klíčem utáhnete šrouby

na kole a upevníte oka pro houpací síť.

 

 

 

S tipy na dárky pro muže k různým výročím je to vždy nejtěžší. I tady, ale máme jeden horký tip. Je jedno, kolik je mu let, ale pokud je v duši stále kluk, mohou se mu líbit antigravitační modely. Že nevíte, co to je? Podívejte se na antigravitační tank, který umí jezdit po kolmé zdi. Pecka tip na vánoční dárek, překvapení k výročí i na kulatiny kolegy v práci.

Sázkou téměř na jistotu jsou typy na vánoční dárky pro muže v podobě doplňků k mobilům. Kdo dnes ty placaté hračky nemiluje. Skvělým luxusním držákem na mobil do jeho krásného auta, mu ukážete, že myslíte na jeho bezpečí. Nebo se podívejte na cool bezdrátová sluchátka. Svět bez drátů je trendem současné mobilní techniky.

 

 Vložit smartphone do luxusního držáku je jednoduché.

 

 

 

K vložení mobilu do luxusního držáku v autě potřebujete jen jednu ruku

   width=

 width=Luxusní držák, který dobře vypadá, snadno se ovládá a stačí na to jedna ruka.

 

 

Tipy na dárky pro ženy

My ženy si často myslíme, že to přece nemůže být problém vymyslet pro nás dárek. Vždyť je toho tolik, co by nás potěšilo. Ale ruku na srdce, oni to s námi pánové často nemají vůbec jednoduché. Našli jsme pár trochu méně tradičních dárků, které jsou našimi tipy na dárky pro ženy. Snad vám pomohou najít inspiraci.

Ženy se často starají o rodinu a domácnost a na odpočinek příliš nemyslí. To není dobře. Zajímavým tipem na vánoční dárek pro ženy nebo třeba jen tak k narozeninám je masážní přístroj na uvolnění celého těla. Pomáhá s relaxací, léčbou po zraněních, ale také s prouděním lymfy.

Máme také jeden tip na dárek pro ženy, který můžete použít po celý rok a ukázat jí tak, že ji opravdu milujete. Připravte pro ni jídlo, které miluje a zabalte jí ho do vychytané krabičky na jídlo. V té si bezpečně vezme připravené jídlo do práce a rovnou si ho v ní také může ohřát.

Stylová krabička na oběd 

lunch-box

 

Součástí balení krabičky na jídlo je i síťový kabel

a lžička.

 

 

 

 

 

 

 

Krásná a stylová krabička na jídlo, ve které jídlo rovnou ohřejete.

 

 

 

 

Sladění barev v kuchyni je pro ženy téměř povinností. Dopřejte jí luxusní sadu nožů s keramickým povrchem pro zdravé vaření, které snadno sladí s ostatními spotřebiči a kuchyňským náčiním.

Naprosto bombastickým tipem na dárek pro ženu je kosmetické zrcátko s LED podsvícením. Ocení ho mladé slečny, ale i zralé dámy. Je to tak, malé zrcátko je skvělou pomůckou. A je jedno, jestli jako muž, úplně nechápete jeho význam. My ženy ho milujeme a takový dárek nás rozhodně potěší.

Skvělé tipy na vánoční dárky

O Vánocích chceme vidět úsměvy na tvářích. A pokud možno i na té naší. Jenže, těsně před svátky nám většinou dochází fantazie. Najednou zjistíme, že nám chybí drobnosti pro kamarády. Marně hledáme tipy na dárky pro muže a zoufale projíždíme internet a hledáme jakékoliv tipy na vánoční dárky. A co si to tak trochu ulehčit.

Tipy na vánoční dárky pro hravé

Nejen děti si rády hrají. V každém z nás se ukrývá dítě a záleží jen, jak moc ho pouštíme ven. Takže pokud máte ve svém okolí tzv. hračičky, podívejte se na báječné levitující hračky. Cool tipem na vánoční dárek pro muže může být levitující helikoptéra. Propracovaný model helikoptéry se bude nad jeho rukou sám vznášet a vypadat, jako by ho ovládal vlastní silnou vůli.

 Cool levitující helikoptéra má krásně vyvedené detaily.

83Levitující helikoptéra pobaví, zaujme zpracováním, ale samozřejmě úžasnými funkcemi..

 S levitující helikoptérou reagující na senzor zaujmete všechny hravé přátele.

Pro UFO nadšence je tady další tip na vánoční dárek. Během chvíle se u vás v pokoji může vznášet létající talíř, který navíc bude obdarovaný ovládat vlastní myslí. Nebo se to tak aspoň může zdát.

77ufo_flip_gif3

Sportovní tipy na vánoční dárek

Máte doma sportovce či sportovkyni? Pak máte vyhráno. Na trhu je v současnosti obrovské množství nejrůznějších doplňků, které sportování zpříjemní. My jsme pro vás vybrali dva zcela univerzální tipy na vánoční dárek, kterými potěšíte sestru, ale i kamaráda z fitka.

Sportovní náramek je takový malý poklad. S tímto tipem na vánoční dárek zabodujete u všech. V malém náramku se ukrývají hodiny, krokoměr, měřič tlaku i tepu, ale také třeba notifikace přijatých zpráv z mobilu. Navíc můžete vybírat mezi několika barevnými variantami. Zvolíte univerzální černou? Nebo bude ideální krásná rudá barva náramku?

 Sportovní náramek můžete propojit s mobilem a nezmeškáte tak žádnou zprávu.

2795-6_sportovni-naramek-m4

 

Sportovní náramek vás upozorní na

všechny důležité události, e-maily a

zprávy.

 

 

 

 

 

 

 

 Sleduje váš tep, tlak, ale také upozorní na důležité informace z vašeho mobilu.

Hudba je už téměř nedílnou součástí sportování. Vybrané skladby nám dokonce mohou pomáhat k lepším výkonům. Našim druhým tipem na dárek pro sportovce jsou tedy skvělá bezdrátová sluchátka, která umožní maximální volnost pohybu.

 

Tipy na vánoční dárky, které mohou zachránit život

A poslední univerzální tip na vánoční dárek je z košíčku vysoce praktických záležitostí. Trochu zvážníme a vrátíme se k událostem pandemie covidu-19. Celé období nám ukázalo, jak do dobře být včas a dobře připravený. Respektive, jaký je to průšvih, když připravení nejsme.

Pokud kolem sebe máte lidi, kteří by mohli být případným návratem covidu-19 ohroženi, nebo i jinou virovou infekcí, sestavte jim balíček pomůcek, které je pomohou ochránit. Balíček s respirátory a dezinfekcí je našim horkým tipem na dárek. I když možná není hravý, může pomoci ochránit vaše blízké.

                                       Hrníček, který kliknutím na jediné tlačítko promíchá nápoj.

 

Objevte skvělou vychytávku pro vaši ranní kávu, hrnek, který sám míchá nápoj.

 Hrnek pro líná rána i chvilku pohody v práci!

 

Tip na závěr – drobnost, která potěší

Na začátku článku, jsme vám slíbili i univerzální tip na dárek, který potěší kamarády. Stylový hrníček, který si sám zamíchá nápoj, je praktický a má vtip. Stačí jen zmáčknout jedno tlačítko. Spolehlivě zamíchá ranní kávu s cukrem a mlékem, čaj s medem, ale i odpolední milkshake. 

Věříme, že s našimi tipy zabodujete a užijete si skvělou oslavu nebo klidné Vánoce.